Балетна висша мода от Dolce&Gabbana

От  |  1 коментар

За поредна година Dolce&Gabbana представят своята висша мода пред най-ограничена публика от около 120 разточителни клиенти и 40 представители на модни медии. Alta Moda от Доменико Долче и Стефано Габана се превръща във все по-очаквано събитие със своята ексклузивност от всеки детайл на подиума до избраното място. За пролет 2015 модната къща получава одобрението на италианската La Scala за сцена на първата си колекция в чест на балета. Класическите постановки вдъхновиха феерични туту пачки или богато бродирани пелерини и сака. Орнаменталните украшения за глава са резултат от внимателно изучаване на сценичните бижута, докато в контраст всички модели пристъпваха в изчистени балетни пантофки от сатен или Mary Jane чифтове.

Елегантността на лебедите и героините на класическия балет не е единствената тема за Dolce&Gabbana. Италианските дизайнери разглеждат и стила на публиката в разцвета на красивото изкуство – строго елегантни в чест на посещението си в La Scala. Балетната фантазия на колекция Alta Moda се увенча с пищен финал за роклите с кринолин на Dolce&Gabbana. Изработени като истинска илюзия, те вплитат в себе си страници от стари програми на La Scala със заглавия, почетени в дефилето.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Балетна висша мода от Dolce&Gabbana, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Висша мода и опера от Dolce&Gabbana – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>