Ангелските крила на Victoria’s Secret

От  |  1 коментар

Шоуто на Victoria’s Secret 2014 премина с обичайния шумен интерес към ангелите, сценографията и гостуващите звезди. Но ако има един отличителен белег за цялото събитие, то това без съмнение са приказните ангелски крила, използвани в спектакъла на американската марка бельо. За шеста година, основният дизайнер зад тях е Serkan Cura. Турският моделиер, базиран в Париж, отговаря за идеите и реализирането на крилата, както и за по-сложните конструкции на корсети или аксесоари. Екипът на Victoria’s Secret се допълва от Армандо Фарфан, чиято задача е да направи възможна изработката и носенето на понякога непосилния дизайн.

Само през тази година отговорниците по ангелските криле преминават през шест теми в шоуто на марката, с флорални криле, пера или тежки позлатени метални конструкции. През 2014-та Victoria’s Secret отбелязват и 12-та поредна година партньорство със Swarovski, като това е годината с най-много използвани кристали. Начело е визията на феята Лили Доналдсън в The Swarovski Look – специално създадена за марката и инкрустирана с общо 150 000 лилави и розови кристали.

Снимки: Joel Barhamand, Glen Allsop

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Ангелските крила на Victoria's Secret, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Сценична треска: декорът на висшата мода – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>