Tiffany&Co: Will you? и многото лица на любовта

От  |  0 коментара

178-годишната бижутерска история на Tiffany & Co. поставя ново начало с романтичната си реклама Will You?” с участието на сгодена гей двойка. Кадърът е заснет на стълбите пред дома на двамата влюбени в Ню Йорк и е част от посланието на марката за многото лица на любовта. “Истинската любов може да се случи повече от веднъж и да дойде под много различни форми”, вярват от Tiffany. Неслучайно бижутерите включват и кадър на мъж и жена с тяхното дете за двойките, които имат деца преди да встъпят в брак.

Наред с истинските истории фотографът Питър Линдберг заснема моделите на Tiffany&Co. в различни ежедневни сюжети. Те са придружени от въпросите-обяснения в любов на “Will You?“, като “Ще продължиш ли да се смееш с мен завинаги?” или “Ще позволиш ли днес да е първото изречение от една история, която няма край?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Tiffany&Co: Will you? и многото лица на любовта, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>