Prada – презареждане

От  |  2 Коментара

Миуча Прада отново финишира първа! Креативният двигател зад империята Prada може да е неразбран за мнозина, но истинските фенове на модата винаги ще оценяват абсурдно-прекрасните комбинации, които им предлага. За пролет-лято 2012 Миуча съчетава кич и класика в изключително игривата си колекция, изпълнена с автомобилни щампи, огнени обувки и поли-акордеони. Кампанията на Prada е разточителна откъм кадри, откъм модели и откъм добро настроение, с което ще ви зарази след като посетите импровизираната им бензиностанция. Наташа Поли, Елиз Кромбез, Катрин Крюгер и Меган Колисън са сред лицата на новата колекция, а фотограф е Стивън Майзел.

В духа на 70-те декорациите са смели, цветни и дори крещящи, а специално място е отделено на обувките на Prada за идващото лято. „Горящите” и горещи обувки на Миуча окупират цели десет кадъра от кампанията, за което никога не бихме се разсърдили. Даваме ви и още една насока за разглеждане на снимките – можете да видите за пръв път и фокуса върху бижутата Prada, които май ще се превърнат в традиция за марката.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Prada – презареждане, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Пламъци, червила и цигари: обувките на Prada за пролетта : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  2. Pingback: Фантазиите на Prada – епизод пролет 2012 : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>