10 Avenue George V – зад кулисите на Balenciaga есен-зима 2011

От  |  0 коментара

Една от най-добрите и доказали се във времето колаборации в модната индустрия на най-високо ниво определено е тази между Никола Гeские и модна къща Balenciaga. Balenciaga, която е неизменна част от гардероба на всяка уважаваща себе си парижанка, символ на високия вкус и класа, както и на изключителна артистичност, съвместява прекрасно модернистичните визии на гениалния Гeские с класическите, но също толкова модерни за времето си произведения на Кристобал Баленсиага. Именно върху тези основи стъпва и ползва за отправна точка Гeские, като ги доразвива и осъвременява блестящо за пореден сезон. Жената Balenciaga е силна и динамична фигура, която е едновременно изключително изискана и женствена и в същото време почти бронирана в една удобна и практична градска униформа! Уверената й крачка пресича Place de la Concorde, слънчевите лъчи се отразяват в почти транс-галактическите й обувки, погледът й е отправен високо напред, вторачен в бъдещето, без да елиминира миналото, на което изискано се е излегнало нейното самочувствие и потекло. Колекцията и кампанията, която я съпътства, успяват да комбинират умело ДНК-то на модната къща и футуристичните визии и маниери на Геские, които ние толкова обичаме! Balenciaga не е за всеки! И не би трябвало да бъде! Класа не се придобива, тя се наследява!

*Бонус към парижката приказка на Balenciaga е саундтракът към дефилето, един чудесен и чувствен летен микс, с който се пренасяме директно на Avenue George V, в салоните на модната къща или по широките тротоари на парижките булеварди!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
10 Avenue George V - зад кулисите на Balenciaga есен-зима 2011, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>