Пролетни кампании – Jimmy Choo, Oscar de la Renta, Chloe

От  |  0 коментара

Продължаваме с поредната доза нови кадри за пролет-лято 2012. На първо място поставяме първата кампания на Jimmy Choo след раздялата на марката със създателката й Тамара Мелън през ноември. Странното и все още необяснимо оттегляне на Тамара повиши още повече интереса към Jimmy Choo, но задържането на този интерес, естествено, ще бъде по-трудно. Във водещия кадър за селекцията, пуснат от централата на известните обувки и аксесоари, се виждат моделите Магдалена Фраковиак и Джейми Бошер в спор за чанта от колекция пролет-лято 2012. Фотограф на кампанията е Тери Ричардсън, а локацията е имение в покрайнините на Ню Йорк.

Oscar de la Renta залага на 20-годишната Карли Клос за своите рекламни снимки. Елегантните модели на дизайнера са заснети от Крейг Макдийн, като специално място е отредено на очилата от колекцията. Този сезон те са направени съвместно с Linda Farrow.

И за финал – винаги добре премерените Chloe, също съвземащи се от раздяла. След дългогодишна работа с Хана Макгибън Chloe избраха за креативен директор Клеър Уайт Келър. От своя страна тя разчупи кръга от работещи с марката специалисти и повери на фотографа Глен Лъчфорд кампанията за първия си сезон начело.

Лицата на Chloe са Кармен Педару и Кейт Кинг, а ние още се чудим как сме настроени към тази промяна след видяното.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Пролетни кампании - Jimmy Choo, Oscar de la Renta, Chloe, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>