Pret-a-Party: парти гид от Lela Rose

От  |  0 коментара

Американската дизайнерка Лейла Роуз е известна не само със своите пъстри и елегантни модели, но и като един от най-изобретателните домакини за своите гости. Когато един от редакторите на издателство Rizzoli попада на нейно вечерно парти, веднага й предлага да издаде книга със съвети. Така се ражда най-новият лайфстайл гид “Prêt-a-Party: Great Ideas for Good Times and Creative Entertaining”, в който Лейла дава своите напътствия за перфектното парти. “Отдавна обичам да забавлявам гости и открих, че най-вдъхновяващата част е подготовката. Исках да споделя идеите си как да я направим по креативен начин, като използваме една идея като централната тема, подобно на начина, по който подхождам към дизайна на колекция”, споделя дизайнерката. За да покаже най-добре какво има предвид, Лейла добавя към всички напътствия снимки от своите реални партита, за които не държи на скъпите декорации, а именно на оригиналната идея. Например изненадата за рожден ден на приятел, когато той слиза от метрото и се озовава на парти на самата метростанция, с коктейли маргарита в хартиени опаковки.

Чаено Tea-quila парти на покрив в града и пикник със състезание по готвене между приятели са само част от истинските преживявания, които Лейла Роуз споделя в книгата. “Мисля, че няма смисъл от събирания, ако няма да е забавно”, казва дизайнерката. И разкрива трите си основни правила за добро парти: “Коктейл-специалитет на вечерта, позитивни хора и емоции и усмихнат домакин”. “Prêt-a-Party: Great Ideas for Good Times and Creative Entertaining” от Lela Rose е в продажба от 29 септември.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Pret-a-Party: парти гид от Lela Rose, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>