Pantone Studio: направи си цвят

От  |  1 коментар

Pantone пренасят впечатляващата си колекция от над 10 000 цвята в ново приложение. Pantone Studio е креативен начин да запазите вашите любими цветове, палитри и съчетания от лични снимки или библиотеката с нюанси на Pantone. За дизайнерите приложението дава възможност да видят всеки цвят под нужната форма – като графика, типография или част от интериора. С това Pantone се надяват и да вдъхновят потребителите да обърнат процеса на създаване и първо да харесат цвят, който да се превърне в готова идея.

Pantone Studio ще бъде и първото дигитално място, в което ще се предлагат услугите на Pantone за предвиждане на тенденциите в цветовете, включително най-очаквания цвят на годината. За момента Pantone Studio се предлага като iPhone app, като ще последват и iPad, Android, Windows и MAC OS версии.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Pantone Studio: направи си цвят, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Топ 10: цветовете на пролет 2017 от Pantone – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>