Palazzo Ralph Lauren: домът на модата

От  |  0 коментара

Ралф Лорън разкри първо по рода си шопинг преживяване в модната столица на Италия – Милано. Под името Palazzo Ralph Lauren дизайнерът представя бутик и частен клуб в едно, в който посещенията са единствено по заявка. Вътре дамските и мъжките колекции на Ralph Lauren са скрити в красиви масивни гардероби, тъй като пространството трябва да се усеща като уютен и луксозен дом. В Palazzo Ralph Lauren всичко е направено с идеята за уникалност – присъстват модели, аксесоари и бижута в най-ограничените бройки от модната къща. Гурме меню от шеф готвач е налично за гостите през цялото време, сервирано във вътрешния двор или на терасата на покрива. Мебелите и осветлението из цялото имение са от Ralph Lauren Home и също могат да бъдат поръчвани на място.

Новата луксозна концепция на Ralph Lauren включва още ексклузивно представяне на колекции, покани за събития и заведенията на марката. Palazzo Ralph Lauren ще постави и нов стандарт за шопинга от модната къща, който ще се усвои и в другите основни шопинг дестинации.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Palazzo Ralph Lauren: домът на модата, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>