Neville Jacobs: Аз съм кучето на Марк

От  |  1 коментар

Neville Jacobs: I’m Marc’s Dog е може би най-неочакваната книга, която искате да имате. Това е историята на бултериера Невил – най-добрия приятел на дизайнера Марк Джейкъбс. Дружелюбният домашен любимец е Instagram знаменитост с близо 200 000 последователи, звезда от кориците на списанията и муза за колекциите на своя известен собственик. Neville Jacobs: I’m Marc’s Dog показва Невил като малко кученце, на последните му екзотични пътешествия или правещ най-обикновени пакости с френския булдог Чу Чу Чарли. Приключенията на Невил Джейкъбс из Ню Йорк преминават от офисите на Marc Jacobs, през улиците на Сохо и Манхатън, за да ни отведат на срещи с Кристи Търлингтън, Карли Клос и още много герои в живота на един космополитен бултериер.

Разбира се, не липсва и щедра доза съвместни кадри на Невил и Марк, като дизайнерът прави трогателно посвещение в началото на книгата. “На моя красив Невил, който с всеки поглед на изразителните си триъгълни очи, с всяка прегръдка, всяко спонтанно избухване в клоунска глуповатост, каращо ме да се смея, ме успокоява както нищо и никой досега. И който изпълва сърцето ми с най-голямото щастие и радост, завинаги напомняйки ми, че чистата доброта и истинската любов наистина съществуват”.  Neville Jacobs: I’m Marc’s Dog е в продажба от 27 септември от издателство Rizzoli. 

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Neville Jacobs: Аз съм кучето на Марк, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

1 коментар

  1. Pingback: В гардеробите на звездите – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>