Le Petit Salon: Фейският магазин на Тита и Лили

От  |  0 коментара

Лятното настроение незменно ни отвежда към Le Petit Salon – едно райско кътче в Стария град на Созопол, представено от блога на Лина Григорова. В Le Petit Salon, познато още като “Фейският магазин на Тита и Лили”, са приютени много млади автори като Raklata , Полина ДимитроваБяла лодкаVictormov, Албена ДжоковаЕрна АнгеловаЧекмеджеHand Джоб , Sassa BjörgТин ТинМариета ЦеноваYamabahariЖеня АдамоваДаяна КазаковаKUKLAstudio. От скоро има и малко барче, където можете да се освежите с кафенце или някое вълшебно ликъорче в добра компания, че и да се запознаете с някои от авторите дори.

Салончето е преживяло доста неща, вкючително и релокация, но оцелява въпреки това, защото собствениците Тита и Лили са две сестри, които не се страхуват да мечтаят, заобиколени и подкрепяни от близките си. А ние можем да им се радваме и да съпреживяваме чрез тях мечти които сме оставили за някога, в бъдещето.
Le Petit Salon е в Созопол, ул. “Анаксимандър” 14
Le Petit Salon
Още от Лина на ggbgstyle.blogspot.com
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (4 votes cast)
Le Petit Salon: Фейският магазин на Тита и Лили, 8.8 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>