#GucciGram: артистичният Instagram на Gucci

От  |  0 коментара

Gucci ни канят в своя артистичен свят в новия си Instagram проект #GucciGram. Новият креативен директор на марката Алесандро Микеле кани десетки артисти да преработят иконичните Gucci десени по всевъзможни начини. „#GucciGram е отправна точка да разкажем различни истории, които са обединени от голяма свобода. Креативността днес често се ражда и намира своя глас в дигиталните медии, жизненоважен източник на визуална култура”, споделя Алесандро.

Флоралният принт #GGBlooms и геометричният калейдоскоп #GGCaleido са началното вдъхновение за потребителите на Instagram – от най-известните, до изгряващите артисти и любители в социалната мрежа, и всеки може да се включи в дигиталния ренесанс на голямото Gucci наследство. Хаштаговете вече събират разноцветните произведения, а най-добрите от тях ще бъдат публикувани на нова секция в сайта на Gucci, както и в страниците на марката в социалните мрежи през следващите месеци.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
#GucciGram: артистичният Instagram на Gucci, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>