Fendi: създателите на мечти

От  |  0 коментара

Празниците по случай 90-тия юбилей на Fendi ни пренесоха по водата на реставрирания Фонтан ди Треви в Рим. Но модната къща не забравя да отдаде почит на своите ателиета в изложбата FENDI Roma – The Artisans of Dreams. Експозицията е в новия дом на модната къщаPalazzo della Civiltà Italiana и разглежда майсторството и технологиите зад колекциите на Fendi. Обработката на кожа, която е неразривна част от историята на марката, е част от впечатляващите инсталации в изложбата. Такава е огледалната зала Obsession – космата джунгла с повече от 300 малки Bag Bugs - едни от най-продаваните аксесоари за чанта на Fendi.

Тук гостите ще проследят целия процес от сърцето на модната къща – от скицирането до готовите пищни модели за дефилетата. Специално място получават и рисунките на Казера на модата - Карл Лагерфелд, който е креативен директор на модната къща от 1965-та година досега. Светът на мечтите от Fendi е отворен за посетители до 29 октомври в Palazzo della Civiltà Italiana, Quadrato della Concordia, 3 – Рим.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Fendi: създателите на мечти, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>