Bvlgari и Испанските стълби

От  |  4 Коментара

Италианските марки не спират да се надпреварват в грижата за културното наследство на своята родина. BVLGARI пишат най-новата глава в тази хубава традиция с реставрирането на Испанските стълби – 138-те любими стъпала на Рим. Бижутерийният гигант инвестира 1,5 милиона евро за възстановяването, като с този жест отбелязва и своя 130 годишен юбилей.

“През 2014-та година празнувахме 130-тия рожден ден на BVLGARI, базирани в Рим, като “осиновихме” това разкошно бижу на бароковата архитектура. Днес, заедно с града, сме щастливи да празнуваме реставрацията на един монумент, който отново ще представя грандиозността на Рим в пълния й блясък. За BVLGARI Испанските стълби винаги ще са синоним на радост и блясък, неразривно свързан с идентичността на марката. Надяваме се, че ще можем да партнираме на Рим и в други бъдещи проекти, с цел да продължим да запазваме и подчертаваме безбройните красоти, които този уникален град предлага на света”. С тези думи Жан-Кристоф Бабин, CEO на BVLGARI Group откри обновената забележителност на Рим. За да включат всички приятели на Италия и Рим в процеса, от марката споделят и специални видеоматериали за реставрацията и историята на Испанските стълби.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Bvlgari и Испанските стълби, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

4 Comments

 1. Pingback: Драскането позволено! Дигиталните графити на Флоренция – Pinks.bg - е-списанието

 2. Pingback: Вечна любов във Вечния град: Bvlgari и Рим – Pinks.bg - е-списанието

 3. Pingback: Синьо и зелено: есента на Bvlgari – Pinks.bg - е-списанието

 4. Ralica

  05.10.2016 at 10:59

  Блазе й на Италия с такива бизнесмени :) Достойно е за уважение и дано повече хора да опазваме тези хубави исторически забележителности!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>