Bar Luce от Уес Андерсън и Prada

От  |  2 Коментара

Милано посреща новия Bar Luce, създаден съвместно от Уес Андерсън и Fondazione Prada. Режисьорът вдъхва живот на ретро пространство с реверанс към стила на италианските кафенета през 50-те и 60-те години на миналия век. Мястото, според Андерсън, трябва да е подходящо за различни дейности. “То е предназначено за истинския живот, и трябва да има много хубави кътчета за хранене, пиене, разговори, четене и т.н. Въпреки че смятам, че ще е чудесен филмов сет, мисля, че ще е още по-добро място за написване на филм. Опитах се да го превърна в бар, в който бих прекарвал собствените си следобеди“, споделя режисьорът.

Интериорът пази оригиналния таван на пространството, който е миниатюрна версия на стъкления таван на Galleria Vittorio Emanuele II. Палитрата от тъмно дърво, зелено и розово създава непретенциозната атмосфера на Bar Luce, допълнена от флипер ъгъл и рафтове със сладки изкушения.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Bar Luce от Уес Андерсън и Prada, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Сладкарницата Marchesi от Prada – Pinks.bg - е-списанието

  2. Pingback: Пощенска картичка от Уес Андерсън – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>