40 години Giorgio Armani: онлайн история

От  |  0 коментара

Преди четири десетилетия италианският джентълмен на модата Джорджо Армани основава своята модна къща, която днес е символ по целия свят. 40-тата годишнина на Giorgio Armani е повод за марката да се върне назад във времето с историята на своя създател. Специално за всички свои почитатели, Армани разкрива сайта atribute.armani.com - с едноименната концепция A Tribute. От вчера, 17 март и през следващите 40 дни на сайта ще се разкриват непознати и интересни кадри, факти и спомени от живота на моделиера. Началото е поставено с кратък откъс от документалния филм на Мартин Скорсезе “Made in Milan” с думите на самия Джорджо Армани. “Имам много спомени от миналото и детството си. Те със сигурност са повлияли на работата ми. Помня елегантността на майка си и баща си. Семпла елегантност. Това беше елегантност, по-скоро идваща отвътре, тъй като ние нямахме много пари“, разказва дизайнерът.

Първата “стъпка” в A Tribute е черно-бяла снимка на малкия Джорджо Армани, по-големия му брат Серджо и техен приятел в италианското градче Ривергаро. Какви ще са останалите интересни и лични моменти, които ще споделят с нас от Giorgio Armani, предстои да разберем.

Снимки: Giorgio Armani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
40 години Giorgio Armani: онлайн история, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>