Шупет Лагерфелд – котката-супермодел

От  |  0 коментара

Календар за Opel, грим-колекция за Shu Uemura, фотосесии за Vogue и дори собствена автобиографична книга. Това забележително портфолио от ангажименти не принадлежи на някое известно лице от кориците, а на първата котка-супермодел в модната история. Кариерата на пухкавата Шупет Лагерфелд със сигурност е подпомогната от факта, че нейният собственик е легендарният креативен директор на Chanel и Fendi – самият Кайзер на модата Карл Лагерфелд. Но за двете години, които изминаха, откакто ви я представихме като невръстно коте, Шупет даде и немалко от собственото си царствено поведение и излъчване, за да достигне висотите на днешния си имидж.

*Шупет винаги позира пред обектива на Карл Лагерфелд.
Последният й ангажимент е новият календар на Opel Corsa.

*Грим колекцията на Шупет за Shu Uemura е изцяло с лика на котката-супермодел.

*Книгата на Шупет разкрива в подробности неповторимия лайфстайл на най-известната котка в модния свят.

*Шупет позира заедно с Линда Еванджелиста за корицата на Vogue Германия

Цели две капсулни колекции на Karl Lagerfeld са изцяло посветени на Шупет – Choupette през 2013-та и Monster Choupette през 2014-та.

Днес спокойно можем да я наречем една от най-известните и разточително глезени котки в света – с непрекъснати модни ангажименти, две собствени домашни помощници, изискано меню и поръчкови чанти за път. Вижте нашата селекция от най-запомнящите се Шупет колекции, снимки и продукти, а ако ви домъчнее за красивата бирманска котка на Карл Лагерфелд – винаги можете да се присъедините към хилядите й последователи в социалните мрежи Instagram и Twitter.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Шупет Лагерфелд – котката-супермодел, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>