Цветният календар на Loewe

От  |  2 Коментара

Loewe отдават почит на прочутата флористка Констанс Спрай и нейната цветна революция. Креативният директор на марката Джонатан Андерсън избира историята на Констанс не само за пролет-лято 2017, но и за специален календар за цялата година. Вдъхновяващата история на британката започва съвсем скромно – от желанието й да завърне натюрмортите на фламандската школа в настоящето. Цветните букети от 17-ти и 18-ти век са съвсем опростени и използват наличната зеленина и дори бурени в природата наоколо. Този ефектен и пестелив подход печели на Constance Spry световна слава и дори красив сорт роза, която да носи нейното име.

Близо 90 години след отварянето на първия цветарски магазин на Констанс, Loewe избира да ни покаже 12 красиви букета в стила й – за всеки месец от годината. Флоралните импресии за заснети от фотографа Стивън Майзел и със сигурност ще ви донесат много вдъхновение и поне малко желание пролетта да дойде по-скоро с красивите си цветове.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Цветният календар на Loewe, 10.0 out of 10 based on 1 rating

2 Comments

  1. Pingback: Модно изкуство с Loewe и Жизел – Pinks.bg - е-списанието

  2. Pingback: Есенен шик с Жизел и Loewe – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>