Цветните аранжировки на Fjura

От  |  0 коментара

Красиви букети от сезонни цветя, подредени с естествен чар носят световно признание на флористите от Fjura. Австралийката Симон Гуч и британката Лусинда Бел Джонсън са двете дами зад проекта, влюбен в цветята. Fjura носи името си от малтийската дума за цвете и загатва за простотата, която често следват Симон и Лусинда при аранжирането. Двете обичат и да смесват стиловете, като използват за вдъхновение японската икебана, която определят като “измамно проста” или пищни композиции, заимствани от фламандските натюрморти с цветя.

Разнородните идеи на Fjura са оценени от големите модни къщи като Hermes, Louis Vuitton и Chanel. А най-новият проект на Fjura се превърна в един от акцентите на лондонския Design Festival през септември. When Colour Meets Flowers от Fjura и швейцарската дизайнерка Laetitia de Allegri съпоставя разкошните багри на цветята с непретенциозните кътчета в интериора.

www.fjura.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Цветните аранжировки на Fjura, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>