Холандското имение на Viktor & Rolf

От  |  0 коментара

Viktor & Rolf отварят вратите към възхитителната си работна среда. Както може да се очаква, едно от най-артистичните имена в света на висшата мода се помещава в подобаваща обстановка. А именно – отлично запазена къща от 17 век в Амстердам, принадлежала на един от бившите кметове на града. Гледаща към канала Herengracht, резиденцията на Viktor & Rolf разполага с разкошна градина и вътрешен двор, които откъсват ума от ежедневието в холандската столица. Дизайнерското дуо се помещава на адреса от осем години, като добавя своя почерк в интериора с изключително внимание. Виктор и Ролф запазват елементите от реставрацията на къщата през 18 век като “скритите” врати, оригиналния паркет, ламперии, орнаменти по тавана и прозорците. По стените все още стоят и портрети на първоначалните собственици, датиращи от 17 век.

Мебелите придават модерния почерк, но са с не по-малка колекционерска стойност. Столовете на Charles & Ray Eames DSA и DCW, маси от Vitra и осветление от Studio Job са сред акцентите, добавени в последствие. Като мост между миналото и настоящето, в централата на Viktor & Rolf посрещат спонтанни дисплеи с най-новите творби на модната къща. Почетното място в момента е заето от колекцията Wearable Art и живите картини на Viktor & Rolf, които бяха гвоздея на висшата мода за есен-зима 2015.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Холандското имение на Viktor & Rolf, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>