Тортата-червило от Карл Лагерфелд

От  |  0 коментара

Неуморният Карл Лагерфелд е готов с поредния си интересен проект извън модата. Креативният директор на Chanel представи своя специален десерт по случай 10-тата годишнина на ресторанта Beige Tokyo. Френският шеф готвач Ален Дюкас се доверява на Кайзер Карл за създаването на коледен сладкиш, подобаващ на значимия юбилей. Резултатът е la Buche Beige – сладко изкушение с вкус на карамел и черен шоколад във формата на червило от Chanel.

Само 100 броя от вкусния десерт ще бъдат дегустирани по случай 10-тата годишнина на Beige Tokyo, като всеки от тях е съхраняван в колекционерска кутия със скица на Карл Лагерфелд.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Тортата-червило от Карл Лагерфелд, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>