Топ 3: най-добрите празнични реклами в модата

От  |  0 коментара

Няма смисъл да се залъгваме – предпразничната треска отдавна не е само посветена на семейството и приятелите, но и на хиляди реклами, които ни подтикват да намерим “перфектния” подарък. За нас остава само да се радваме искрено, когато креативността в тях надделява. И точно затова изготвихме нашия личен топ 3 на празничните модни реклами.

1. Катрин Деньов, мяукането и Roger Vivier

Roger Vivier създават едни от най-иконичните обувки в света. Затова не е чудно, че френската централа ни предлага да се насладим на друга френска икона в своя Коледен филм – самата Катрин Деньов. Звездата влиза в ролята на майка на две “котки”, а цялото мяукане няма как да обясним – определено си заслужава гледането!

2. Tiffany & Co в Страната на чудесата

Tiffany & Co. ни пожелават да вярваме в мечтите като ни изпращат на захаросано пътешествие в своята собствена Страна на чудесата. В главната роля е Зоуи Кравиц, която също трябва да повярва. А това се оказва много лесно, когато се оказва, че пиеш чай с усмихната Наоми Кембъл в ролята на Лудия шапкар.

3. Gucci парти

Екстравагантно и бляскаво, партито на Gucci събира толкова дендита и усещане за 70-те, колкото лилави балони ще видите по пода.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Топ 3: най-добрите празнични реклами в модата, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>