Топ сватбени тенденции от Pinterest 2016

От  |  1 коментар

Pinterest са най-големия световен източник на визуални идеи с повече от 100 милиона активно споделящи потребители. Сега социалната мрежа представя топ сватбените тенденции за 2016-та година. Изненадващи и красиви хрумвания излизат напред в резултатите. Любопитен факт е, че Pinterest споделя идеите за големия ден сега, за да отбележи “1 година сватбено равенство” – след възможността за еднополови бракове в САЩ от юни 2015-та. Ето ги и топ сватбените тенденции на 2016-та!

UNPLUGGED

Unplugged сватбите са най-често споделяният нов тренд! Сватбите, в които използването на смартфони и фотоапарати е забранено, са все по-срещани. С технологиите като неизменна част от настоящето, този тип сватби правят момента още по-специален.

TOSS БАР

През изминалата година снимките, свързани с Toss Bar, са се увеличили с 30% в Pinterest. Идеята за “бар”, зареден с конфети, пера или листенца от цветя е сред най-оригиналните начини гостите и двойката да получат незабравими спомени и снимки.

 

СПИРАЛАТА

Вместо стандартно разположените редове от столове, през изминалата година сватбите се насочват към спиралата, обграждаща младоженците. Това е една нетрадиционна и практична идея, позволяваща всички гости да имат по-добра видимост. Все повече отживява и традицията за точно разположение с имената на всички гости.

  

 

ХРАНАТА

Пица бар вместо 5-степенно меню, сладоледен камион или торта от понички. Младоженците в Pinterest бягат от очакванията и броенето на калории с всички сили.

 

ШАФЕРКИТЕ

И най-добрата новина за всички бъдещи шаферки – повече от 50% са се увеличили споделените снимки на различни рокли за сватбения ден. Най-често шаферките и булката координират различните рокли със сходни материи или интензитет на цветовете.

Открийте всички сватбени идеи за 2016-та от Pinterest.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Топ сватбени тенденции от Pinterest 2016, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1 коментар

  1. Pingback: Декорът в мента: цвят N1 на Pinterest – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>