Стаите на Габриел Шанел…

От  |  1 коментар

Това не е поредното надникване в живота на Коко Шанел – една от гранд дамите на модата. Под името Gabrielle Chanel Rooms Париж ще посрещне първия във Франция перманентен музей на модата със съдействието на модна къща Chanel. Залите ще се намират в новото подземно пространство на музея на модата в Париж Palais Galliera, който досега ни вълнува с десетки експозиции, но не и постоянна изложба. Това ще се промени с откриването на Gabrielle Chanel Rooms, където посетителите ще могат да открият историята на модното изкуство от 18-ти век до съвремието в над 200 000 експоната.

“Благодарение на подкрепата на Chanel историята на модата, уникалността на френската висша мода, дългогодишна експертиза и дизайн ще имат престижна платформа в новите зали, които Palais Galliera с гордост ще отвори през 2019-та”, споделя директора на Palais Galliera Оливие Саяр. Не пропускайте да научите повече и за новия музей на парфюма в Париж.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Стаите на Габриел Шанел..., 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Коко Шанел: жената, която чете – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>