Раят на бижутата

От  |  0 коментара

Нюйоркският Bergdorf Goodman – една от най-прочутите шопинг дестинации на света, разкрива новия си салон за бижута на прага на 2016-та година. Новият департамент в магазина е плод на продължителни реновации и следва планът за създаване на бутик в бутика. Това е и посоката, в която специалистите предвиждат растежа на класическото пазаруване пред все по-силния онлайн шопинг. За да поддържат магията на бижутерията, Bergdorf Goodman създават преживяване. Салоните са изпълнени със стъкло и кристал, като напомнят визуално за модерните икони на френския интериор от 30-те години на миналия век като Serge Roche и Jean Michel Frank. Фасетирани дисплеи в стените разкриват разкошните творения на десетки дизайнери. Много от тях, като модели на Pomellato, Lorraine Schwartz и Ippolita са създадени ексклузивно за Bergdorf Goodman.

Златни и сребърни орнаменти, грандиозни полилеи и огледала завършват новия рай на бижутата в емблематичния шопинг център на Ню Йорк. Салонът на бижутата в Bergdorf Goodman и салонът на парфюмите в Harrods ни подсказват за новата ера в пазаруването, в която качеството все повече ще се обособява със специални проекти.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Раят на бижутата, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>