Приказка от витрините на Van Cleef&Arpels

От  |  0 коментара

Коледните витрини са дългогодишна красива традиция и в ювелирната къща на Van Cleef&Arpels. Бутикът на марката на “Пето Авеню” в Ню Йорк е сред локациите, носещи славата на най-креативните декорации в Голямата Ябълка през празничния сезон. Тази година марката разказва приказката за “Магарешката кожа“, на която посвети и цяла колекция висша бижутерия. В съдружие с дизайнера Дъглас Литъл, когото познаваме и от работата му за витрините на Barneys и Bergdorf Goodman, Van Cleef&Arpels представят пет различни момента от историята на принцесата под магарешката кожа.

Приказката е разказана последователно като прочитане на книга от ъгъла на “57-ма улица” и “Пето Авеню“. Сред заснежените замъци и горски пейзажи можете да разгледате и пищните бижута на марката от колекцията за “Магарешката кожа” и селекция от часовниците Van Cleef&Arpels.

Снимки: Van Cleef&Arpels

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Приказка от витрините на Van Cleef&Arpels, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>