Пазарът за цветя на Marni

От  |  2 Коментара

На 21 септември Милано ще посрещне цветния пазар на Marni – Flower Market в Rotonda della Besana в рамките на седмицата на модата. Събитието ще предложи много интересни активности, обединени от италианските корени на марката, любовта към цветята и цветния дизайн и ще е отворено за всички желаещи от 15:00 до 20:00 часа. Поводът е 20-тата годишнина на Marni, начело със своята създателка и креативен директор – Консуело Кастилиони, която иска да представи историята на модната си къща чрез букета от активности на Marni Flower Market.

Наред с множеството уъркшопове за деца в сътрудничество с Museo del Bambino, предвидени на събитието, Marni ще представят лимитирана колекция за продажба с благотворителна цел. Тя ще включва вази, чанти за пазаруване, керамични саксии със семена и престилки с красиви архивни принтове на марката, както и нови метални скулптури на животни и градинарски инструменти. Приходите от Marni Flower Market ще бъдат дарени на няколко фондации, подпомагащи деца и младежи.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.8/10 (4 votes cast)
Пазарът за цветя на Marni, 8.8 out of 10 based on 4 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Миланският дом на Консуело Кастилиони – Pinks.bg - е-списанието

  2. Pingback: Най-доброто от Милано: Marni пролет-лято 2015 – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>