На масичката за кафе: Loewe

От  |  0 коментара

Loewe публикуват едноименна книга, празнуваща 170-годишната история на марката. Бихме казали, че това е едно задължително допълнение към масичката за кафе. Модният том не следва познат формат, като вместо това се фокусира върху уникалния характер на Loewe. “Това е нашата любима страна на Loewe, това, което мислим, че я отличава от всяка друга къща. Събрано в книга със снимки, в които се влюбих. Доста е субективно”, разказва редакторът на книгата Луис Венегас. Огромната колекция от дрехи, аксесоари, предмети, снимки и скици на Loewe оживяват в страниците на едноименното издание.

Чанта-слон, 2015г.

Кучето на фотографа Стивън Майзел е част от вдъхновението на Loewe.

Куфарче за тоалетни принадлежности от кожа, 1905г.

Кожени купи от колекцията за дома на Loewe. 

Стотиците страници създават усещането за телефонен указател от Loewe – един нарочно търсен хумористичен ефект. 170 години от визуалната история на Loewe са описани като “минало, настояще и бъдеще” за модната къща. Книгата Loewe е налична ексклузивно на сайта на марката Loewe.com.

ГАЛЕРИЯ

loewe.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
На масичката за кафе: Loewe, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>