Натали Портман като Джаки Кенеди

От  |  1 коментар

Натали Портман се превъплъщава в Джаки Кенеди в новата лента “Джаки”. Дългоочакваната премиера на филма ще разкаже историята на Първата дама до Джон Кенеди. През погледа на Джаки виждаме политиката, любовта и трагичното убийство на 35-тия президент на САЩ. Трейлърът на “Джаки” открехва завесата над най-драматичните и очаквани кадри, запазени завинаги в световната история. Натали Портман и костюмната дизайнерка на филма Медълин Фонтейн участват заедно в създаването на възможно най-точната интерпретация на гардероба на Първата дама на САЩ. Широката популярност на Джаки Кенеди като модна икона е внимателно изследвана, но е по-скоро контрапункт на нейната лична драма.

Неслучайно тук са пресъздадени повечето най-известни кадри на Джаки – с модели на Dior и официалния й дизайнер Oleg Cassini. Разбира се и розовият костюм на Chanel, който Джаки носи в деня на убийството на съпруга си, е важна част от тази история. Тя отказва да се преоблече при встъпването в длъжност на вицепрезидента Линдън Джонсън, “Искам да видят какво направиха на Джон”, казва тя. Контрастът на перфектно облечената в розово Джаки и пръските от кръв остават в съзнанието на всички, присъствали на клетвата. Премиерата на “Джаки” очакваме от 2 декември 2016г.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Натали Портман като Джаки Кенеди, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: В главната роля: дамите на „Оскар“ – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>