Как да вържем шала: Silk Knots от Hermes

От  |  1 коментар

От Hermes разкриват тайната на перфектно завързания шал със своята апликация “Silk Knots” . Достъпна както за Iphone, така и за Android, тя съдържа общо 20 различни визии и 6 типа възли, представящи разнообразието от възможно стилизиране с помощта на копринен шал. Интерактивната платформа има опция “Стъпка по стъпка “, която представя детайлни инструкции с видео, снимки и илюстрации. Всеки сезон, апликацията е допълвана с нови стилове и възможност за разглеждане на последните колекции и тенденции при копринените аксесоари на Hermes.


Сред визиите на френската марка са както класическите възли на панделка, гаучо и крис крос, така и цели визии като топ или рокля, направени от шал. Специално за “Hermes Silk Knots”, от Hermes създават и игра, в която всеки потребител може да качи своя снимка в Instagram с креативна визия на елегантния аксесоар, като най-оригиналната ще бъде добавена в новите версии на апликацията.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Как да вържем шала: Silk Knots от Hermes, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Най-търсената мода: 2014-та според Google – Pinks.bg - е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>