Изкуство за хапване: Art Afternoon Tea

От  |  0 коментара

Лондон определено е мястото, което предлага най-запомнящия се следобеден чай. Британската традиция е все по-актуална, а модната индустрия наскоро празнува 10 години на своя Pret-a-Portea. Сега е време за следобеден чай на изкуствата - Art Afternoon Tea в хотела Rosewood. От януари в огледалния салон се сервира изтънчената селекция от сладки изкушения, посветени на Банкси, Марк Ротко, Деймиън Хърст, Александър Калдер и Яйои Кусама. Съвършените интерпретации на техните шедьоври в кулинарна форма са създадени от Марк Пъркинсexecutive pastry chef.

Яйои Кусама

Деймиън Хърст

Александър Калдер

Banksy

Марк Ротко

“Вдъхнових се от открояващата се арт сцена на Лондон и от запленяващите съвременни и традиционни творби, които са изложени в Rosewood London. Идеята се разви от тук и отне много обмисляне върху кои жанрове искаме да се съсредоточим. Накрая избрахме модерното изуство, защото предлага толкова много интересни форми, цветове и дизайни”, споделя Пъркинс. Момичето с балоните на Банкси, точките на Кусама и Хърст, цветните блокове на Ротко и подвижните скулптури на Калдер се превръщат в съвсем ново приключение за сетивата. Art Afternoon Tea се сервира в Mirror Room, Rosewood Hotel London от 12 до 7 часа всеки ден със селекция розе от R de Ruinart.

ГАЛЕРИЯ

rosewoodhotels.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Изкуство за хапване: Art Afternoon Tea, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>