За първи път: шопинг в Instagram

От  |  0 коментара

20 модни марки ще са сред първите, които ще изпробват шопинг развитието на Instagram. Социалната мрежа започва да тества новата опция от следващата седмица. С нея марките ще могат да добавят детайли за продуктите си и външни линкове, от които клиентите могат да пазаруват. Всяка снимка ще може да бъде тагвана с до пет продукта, които от своя страна ще имат цена, детайли и директен линк за закупуване. 20-те марки, които ще изпробват първи шопинга в Instagram, са базирани в САЩ. Там услугата ще бъде първоначално стартирана от марки като Kate Spade, JackThreads и Warby Parker.

“Имаме много последователи и висок отклик в Instagram, но трудния преход към пазаруване беше еднакво обезкуражаващ и за нас, и за нашите клиенти. С новата шопинг опция ще позволим безпроблемно пазаруване”, споделя Мери Биийч, вицепрезидент на Kate Spade. Шопингът от Instagram очакваме за всички потребители от 2017-та според първоначалните резултати.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
За първи път: шопинг в Instagram, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>