Ема Уотсън в “Красавицата и Звярът”

От  |  1 коментар

Disney разкриха дългоочаквания трейлър на “Красавицата и Звярът”. Игралната версия на класиката е с участието на Ема Уотсън в ролята на Бел и Дан Стивънс като Звярът. Модерната Бел е все така запленена от книгите, но, за разлика от анимационната история, тя е изобретателят в семейството. Магическата приказка е разказана с помощта на цял екип от специалисти, от които ние по традиция ще обърнем внимание на костюмните дизайнери. Визиите в “Красавицата и Звярът” са поверени на Жаклин Дюран, която вече е носител на “Оскар” за дизайна на костюмите в “Ана Каренина”.

Жаклин разказва за най-важната вечерна рокля в историята – от танца на Красавицата и Звяра. За Ема Уотсън тя е изпълнена от жълта коприна със сатенен финиш, за да не е прозрачна като органза. Британската актриса има своя собствена идея за Бел като една от най-модерните принцеси на Disney. Затова нейната рокля няма корсет и е максимално свободна. Обемът е постигнат повече с пластове, отколкото чрез кринолин, отново по същата причина. “За Ема беше важно роклята да е лека и да може да се движи. В нейната интерпретация Бел е активна принцеса. Ема не искаше рокля с корсет или рокля, която ще й пречи по какъвто и да е начин”, споделя още Жаклин Дюран.

Това е моментът във филма, който и самата Ема Уотсън определя като ключов: “Сцената, в която нося тази рокля и в която танцувам, реално разказва историята на влюбването между Красавицата и Звярът. Нямаме много време, за да разкажем тази история. Танцът, за мен, е моментът, в който публиката започва да вижда и да разбира, че това се случва”, разказва Ема. Оживялата приказка за “Красавицата и Звярът” очакваме в кината от 17 март 2017г.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Ема Уотсън в "Красавицата и Звярът", 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Красавицата, Звярът и Christopher Kane – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>