Влог каналът на Карли Клос

От  |  0 коментара

Супермоделът Карли Клос се присъединява към влог обществото. Влог каналът на американката се казва Klossy и съществува от вчера, като вече има над 35 000 абоната в YouTube. Поредното начинание за Карли се вписва в многото й интереси, като видеоматериалите ще показват бляскавата й кариера от непознат досега ъгъл. Освен това Карли иска да ни въведе в “нормалните” си дни, когато не позира пред обектива и не е на поредното дефиле.

Първите 13 години от живота ми бяха просто нормални. С изключение на височината ми, която никога не е била нормална. През 2005-та бях “открита” и нещата станаха много луди за много кратко време. В един ден съм в час по химия, а на следващия ден дефилирам в Париж. С годините моделстването заемаше много от моето време, но не е единственият ми фокус“, казва Карли в първото си качено видео за Klossy. “Изключително съм развълнувана да споделя моята история и това приключение с вас”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Влог каналът на Карли Клос, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>