Вкусните рецепти на семейство Мисони

От  |  0 коментара

Преди 65 години Розита и Отавио Мисони създават прочутата модна къща Missoni. Заедно с нея се ражда и една от най-успешните семейни компании в модната индустрия. Фамилията винаги остава в сърцето на постиженията на италианската двойка, а техният пъстър живот се пренася на подиума. Завръщайки се към своите корени, днес внуците на Розита и Тай ни дават да надникнем в едно от най-интимните места за семейството – кухнята. The Missoni Family Cookbook разкрива рецептите, които събират семейство Мисони край масата. И няма как да не надникнем в техните чинии! Един истински калейдоскоп от вкусове, аромати и цветове завладява страниците, в които виждаме и портрети на прочутата италианска фамилия.

Розита и Отавио Мисони приготвят обяд в семейната кухня, 80-те години на миналия век. Снимка: Missoni

Аспержите по милански на семейство Мисони се приготвят с морска сол, пресен пипер, пармезан и яйца.

Мини пицетите на баба Розита с доматен сос, моцарела, зехтин и розмарин.

Gnocchi Verdi семейство Мисони подготвят с рикота, спанак и индийско орехче с ароматно масло с градински чай.

Най-голяма заслуга за подбора на рецептите има Франческо Мисони, синът на Анджела Мисони. Докато майка му развива цветната традиция на модата Missoni, Франческо запазва всичко вкусно, поднесено от неговото семейство. The Missoni Family Cookbook е в продажба от издателство Assouline с доставка до целия свят.

ГАЛЕРИЯ

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>