Виртуалният музей на Valentino вече и онлайн

От  |  0 коментара

Имаме чудесна новина за почитателите на Valentino – от днес виртуалният музей на италианския дизайнер е достъпен за разглеждане и директно през браузъра ви. Може да правите настройки на качеството на снимки и видео в зависимост от скоростта на интернет връзката си и да се потопите директно в пълните архиви на марката Valentino до пенсионирането на дизайнера през 2008-ма. По случай тази новост във виртуалния музей са добавени и видеоматериали с пълните дефилета на модната къща – истинско съкровище за любителите на модата от тази грандиозна ера.

На адрес http://www.valentinogaravanimuseum.com/ има освен тази нова за потребителите възможност, и опцията да си свалите първоначалната версия на музея, както и секция с новини лично за маестро Валентино Гаравани след неговото оттегляне от активната работа. Там ще видите повече за творенията му за нюйоркския балет в края на септември, както и личното обявление на дизайнера по случай мащабната експозиция на висшата му мода в Съмърсет Хаус, Лондон, която имахме честта да ви представим подробно наскоро.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (8 votes cast)
Виртуалният музей на Valentino вече и онлайн, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>