Артистичният бутик: Colette от Creative Future

От  |  0 коментара

Винаги иновативно, пространството на емблематичния бутик Colette е прочуто както с подкрепата на най-креативните нови дизайнери, така и на много визуални артисти. Тази част от историята на парижкия символ на стила е обект на новата книга от Creative Future. Лимитираното издание разглежда модерния концептуален бутик като действащ организъм от идеи, проекти и нови насоки за вдъхновение. Colette: The History of the Colette Gallery ни среща с артистите KAWS, Andre Saraiva, Jose Parla, Kevin Lyons, Erik Parker, Curtis Kulig, Michael Dupouy, Pedro Winter, Julia Chiang и много други, като значителна част от тях получават световната си популярност именно след партньорството си с Colette.

Авторите на изданието прекарват над 2 години в изучаване на архивите и сътрудничество с бутика и съставят любопитна хронология на колаборациите и представянията от 1997 година до днес. Colette: The History of the Colette Gallery от Creative Future може да се заявява с предварителна поръчка на сайта www.cfcolette.com. От книгата са отпечатани само 1000 бройки, като всяка е подписана и номерирана.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Артистичният бутик: Colette от Creative Future, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>