Армани от Армани: автобиография

От  |  1 коментар

Аз съм човек, който завършва нещата, не такъв, който само говори за тях. Аз съм човек на действието, не на празнуването, или, още по-лошо, човек, който празнува самия себе си.” Така Джорджо Армани ни открехва вратата към своята първа и единствена автобиография, кръстена простичко Giorgio Armani. По случай 40-тия юбилей на модна къща Giorgio Armani, дизайнерът разказва за собствения си живот в издание на Rizzoli, което очакваме до дни, непосредствено след дефилето на марката за пролет-лято 2016 в Милано. “Аз съм целеустремен и се контролирам, но зад студенината има чувствителна същност и гореща кръв. Научих се да се защитавам, иначе светът можеше да се възползва от мен. Аз съм интровертен и резервиран. Винаги предпочитах студиото пред партита и социални събития, и, дори днес, все още пристигам първи на работа сутринта и си тръгвам последен вечер“, пише дизайнерът в откъс от книгата.

Giorgio Armani, корица

Майката на Джорджо е неговата най-голяма муза

Какво още ни очаква вътре, Маестро Армани пази в тайна, съвсем в духа, в който ни се представя. Модните фенове ще могат да закупят автобиографията Giorgio Armani в две версии – обикновена или лимитирана делукс, от 29 септември 2015г. Дотогава можете да прочетете интересните откъси от предишна биография на дизайнера или да си припомните неговите детски спомени, споделени за юбилея на модната къща.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Армани от Армани: автобиография, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Pret-a-Party: парти гид от Lela Rose – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>