10 Години Pigalle от Christian Louboutin

От  |  1 коментар

“Това не е сезонна обувка, а чифт, който остава за цял живот. Можете да го носите през зимата и през лятото, във велур или в кожа, в лак или в мат. За мен, обаче, Pigalle достига максимална експресивност в черен лак, заради цвета на подметката и прецизността на дизайна”. Така самият Кристиан Лубутен коментира може би най-познатия си чифт обувки – Pigalle, кръстен на любимия квартал на дизайнера в Париж.. Родени през есен-зима 2004, обувките Pigalle бързо се превърнаха в модерна класика и през 2014-та празнуват 10-тата си годишнина.

Иконичното стилето на замайващо висок ток е с характерна плавна извивка и заострена форма, а върху този класически дизайн с всяка нова колекция се разгръщат десетки нови вариации. По случа рождения ден на Pigalle, Cristian Louboutin кани всички свои почитатели да публикуват своите снимки с обувките в Instagram с хаштаг #PigalleIs10. Любимите кадри от клиентите на Pigalle ще бъдат публикувани на Facebook страниците на Christian Louboutin, както и на официалния сайт на марката.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
10 Години Pigalle от Christian Louboutin, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Доза обувки: Christian Louboutin Nudes – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>