Царството на обувките: в дома на Sophia Webster

От  |  1 коментар

Принадлежащ на собственичката на една от най-цветните марки за луксозни обувки, домът на София Уебстър е очаквано колоритен и пълен с настроение. Британската дизайнерка кани The Coveteur в своя апартамент в източен Лондон, където отваря прозорец към своето ежедневие. А то е изпълнено с неонови и пастелни нюанси, страст към изтънченото фламинго под всякаква форма и, разбира се, цял гардероб за обувки и чанти Sophia Webster. Еклектиката от цветове и принтове е лесна за съпоставяне с неповторимите колекции на дизайнерката, която се вдъхновява от непосредствените си преживявания.

В дома на София вече е очевидно присъствието на нейната 8-месечна дъщеря Биби. Заради нейната поява по време на бременността си британката решава да лансира детската си линия обувки Sophia Webster Mini. Вдъхновяващият със своя характер дом на София Уебстър можете да разгледате в нашата галерия заедно с най-емблематичните модели на дизайнерката досега.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (4 votes cast)
Царството на обувките: в дома на Sophia Webster, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Shoe: 32 съвременни дизайнери на обувки – Pinks.bg - е-списанието

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>