Пламъци, червила и цигари: обувките на Prada за пролетта

От  |  2 Коментара

През пролет-лято 2012 Prada се радва на една от най-запомнящите се колекции в историята си, а може би и в модната история. Докато едни обвиниха Миуча Прада в крайна проява на кич, други я възхвалиха за поредното неповторимо избухване на стилове. Не знаем от кои сте вие, но сме сигурни, че независимо от това дали бихте носили творенията на Prada за този сезон, положително също сте запомнили обвитата в пламъци колекция на италианската модна къща. И особено аксесоарите, които я правят толкова подчертано експресивна.

Дозата обувки с Prada е като разглеждане на комикс. Огнени “крила”, декоративни малки червила и заострени панделки са акцентите в моделите.

Сред тях дори вече има “скандален” чифт - с апликация на червени устни, захапали димяща цигара, който бе изтълкуван като реклама на вредния навик в САЩ, и респективно бе публично анатемосан.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.2/10 (6 votes cast)
Пламъци, червила и цигари: обувките на Prada за пролетта, 9.2 out of 10 based on 6 ratings

2 Comments

  1. Pingback: Обувките с пламъци на Prada за $30 : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

  2. monit@

    26.04.2012 at 14:35

    След жълъдчетата на Маноло Бланик тези сега ми дойдоха в повече…

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +2 (from 2 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>