Обувките с пламъци на Prada за $30

От  |  0 коментара

Как можете да се сдобиете с едни от най-желаните обувки на сезона срещу само 30 долара? Отговорът на този подвеждащ въпрос идва от музея „Метрополитън” в Ню Йорк. По случай грандиозната изложба „Скиапарели и Прада: невъзможни разговори”, правеща паралел между творчеството и личностите Елза Скиапарели и Миуча Прада, от музея пуснаха мини-обувки на Prada. Сувенирът е точно копие на червените обувки с пламъци „Flame” от колекция пролет-лято 2012 на италианската модна къща. Сред любимите обувки на всички знаменитости за сезона този модел е избран и по друга причина. Мини-обувката на Prada всъщност е орнамент за украсяване на коледната елха.

*Мини-моделът Flame

Това не е първи опит на „Метрополитън” с малките номера обувки. Миналата година в чест на изложбата за Алекзандър Маккуин “Savage Beauty” от музея пуснаха малка версия на обувките Armadillo за $25.

*Кадър от кампания пролет-лято 2012 на Prada

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Обувките с пламъци на Prada за $30, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>