Обувките на пролет-лято 2013: най-доброто от Ню Йорк

От  |  0 коментара

Традиционно в края на модните седмици правим обзор на най-интересните обувки, минали по подиума. Ню Йорк донесе доста премерени предложения за пролет-лято 2013 на фона на показаното в останалите модни столици. Ако можем да обобщим една посока, в която повечето дизайнери се насочват, това е акцент върху конструкцията. Сега тя е на преден план за разлика от миналия топъл сезон, когато всичко бе подчинено на ярките цветове.

*Модели на J.Mendel, Michael Kors и Creatures of the Wind пролет-лято 2013

Michael Kors представи успешния си опит да съчетае елеганти модели със спортни акценти и същевременно направи показно за използването на прозрачни елементи и пластмаса в конструкцията.

При Victoria Beckham обувките бяха поверени на самия Маноло Бланик, който помогна значително на Виктория за спечелването на критиката с добре издържания цялостен силует.

Tommy Hilfiger единствен направи реверанс към рафията и по-леките естествени материали за лято 2013, но все пак в съчетание с разноцветна кожа.

J.Mendel заложиха на класиката – високи сандали на ток с каишка и лак като акцент.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (6 votes cast)
Обувките на пролет-лято 2013: най-доброто от Ню Йорк, 10.0 out of 10 based on 6 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>