Нестандартнa доза обувки от колекциите Resort 2013

От  |  1 коментар

Успоредно с представяне на най-доброто от resort 2013 на световноизвестните марки е време да поставим акцент и върху обувките за преходния сезон. Jason Wu, Michael Kors и Charlotte Olympia представиха по-нетрадиционни модели, с които решихме да започнем.

Мрежи и комбинации от два цвята се открояват в колекцията на Jason Wu за идеалната почивка. Основно лачен ефект, каишки и леки и нежни инкрустирани елементи характеризират колекцията обувки. Дизайнерът им отдели специално място и ги сподели в социалните мрежи минути преди представянето на цялата си колекция за Resort 2013.

При Charlotte Olympia resort 2013 преобладават платформите и холандският ток, който издължава силуета, а допълнителна сигурност и акцент придава тънката каишка на глезените. Класическата черна висока обувка разнообразява почивните ни вечери с ефект, наподобяващ паяжина, с привличащи погледа червени подметки.

Значително по-екстравагантни са обувките с огледален ефект на Michael Kors от наситено синя змийска кожа. Токът и платформата, решени в златно, отразяват като огледало и затова чифтът получи името Mirror, Mirror (Огледалце, огледалце). И Michael Kors споделиха този свой модел чрез социалните мрежи и явно и според тях той е най-впечатляващ в колекцията.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Нестандартнa доза обувки от колекциите Resort 2013, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

1 коментар

  1. Polly

    20.06.2012 at 19:31

    Всичките с по-нисък ток са ми фаворити!

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>