Доза обувки: Christian Louboutin пролет-лято 2013

От  |  1 коментар

През новата 2013-та година Кристиан Лубутен и екипът му предвиждат нов начин на представяне на обувките на дизайнера. За пролет-лято 2013 планът вече е в ход – най-новите модели Christian Louboutin дебютираха поетапно директно в онлайн магазина на марката, вместо с традиционното официално разкриване на колекцията. Оттук насетне за всички Christian Louboutin колекции ще се прилага същия модел, за да се отдаде нужното внимание на всяка новосъздадена обувка. През топлия сезон ни очаква завръщане към „класическия” нестандартен Лубутен.

Френският майстор на обувките не пропуска любимите си предизвикателни теми с шипове, лак и огненочервено. Във втората част на колекцията виждаме по-подчертано лятно настроение с ярки багри на жълто, синьо и розово, съчетани в леки сандали на висок ток. Селектирана част от колекция пролет-лято 2013 на Christian Louboutin вече е в продажба в световните бутици.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (10 votes cast)
Доза обувки: Christian Louboutin пролет-лято 2013, 10.0 out of 10 based on 10 ratings

1 коментар

  1. elivasileva

    19.01.2013 at 09:10

    :) Аз не бих се качила на височините на Лубутен, но са красиви, весело-цветни и оригинални- as usual. И всичко това започнало с една табелка- високите токчета – забранени!!!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +3 (from 3 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>