Доза обувки: Пеперудите на Sergio Rossi

От  |  0 коментара

Своеобразна среща между изкуството на скулптрирането и модата представя Sergio Rossi в своя модел пеперудени сандали, част от колекцията Cruise 2014. Дело на креативния директор на Sergio Rossi, Анджело Руджери, обувките са създадени в почит на италианската дизайнерка и скулпторка Габриела Креспи, и впечатляващите й комбинации между черно и златно. Вдъхновени от най-известното й творение, свещникът Gocce Oro (1974), обувките са изработени от кожа, във формата на пеперуда – символът на италианската марка. Геометричната естетика на 70-те години е вплетена с прецизната изработка на елементите с техниката на златаря, създал емблематичния  Gocce Oro.

Сандалите с пеперуди са издържани в елегантен силует с висок, излят метален ток. Обувките на Sergio Rossi, посветени на Габриела Креспи, са достъпни за продажба онлайн на www.sergiorossi.com като част от колекцията Cruise 2014.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Доза обувки: Пеперудите на Sergio Rossi, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>