Chopard Разкри Първото Бижу и “Златната палма” за Кан 2013

От  |  1 коментар

Едно от най-забележителните събития в киноиндустрията – фестивалът в Кан, е част от звездна дизайнерска колаборация с майсторите на бижута Chopard. Всяка година за кинофестивала Chopard представя нова ювелирна колекция, носеща името Red Carpet Collection, която в последствие се разкрива като допълнение към бляскавите тоалети на знаменитостите. Тазгодишната линия е тематично обвързана с 66-тото провеждане на фестивала и съдържа общо 66 бижута, посветени на вечната тема за любовта. Швейцарските бижутери представиха първото ювелирно изделие от колекцията – масивен пръстен с цвете. Създаден по дизайн на съпрезидента на Chopard Каролин Шойфеле, пръстенът е изработен от платина с богати и пищни инкрустации от изумруди, рубини и цветни диаманти.

Цветето на Chopard е решено в свежа пролетна цветна палитра от наситено цикламено и зелено. Освен първото бижу от колекцията за червения килим, Chopard разкриха и традиционния си дизайн на голямата награда на фестивала в Кан - “Златната палма” за 2013-та.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Chopard Разкри Първото Бижу и "Златната палма" за Кан 2013, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

1 коментар

  1. Pingback: Предпремиера: бижутата в Кан в движение от Chopard : Pinks.bg – е-списание за мода и дизайн -

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>