Българската следа в конкурса за най-обещаващ дизайнер на Muuse и Vogue.it

От  |  2 Коментара

Трима български участници се състезават в конкурса за най-обещаващ млад дизайнер на Muuse.com и Vogue Italia. Това са лейбълът на Боян Петрушевски и Йелена Кесич NULLA, Аглика Пирузева и Теодора Тодорова Коева. Нашите дизайнери са част от общо 178 кандидата от 100 модни училища, които представят моделите си на престижния конкурс. Той се осъществява съвместно между онлайн платформата за изгряващи таланти Muuse.com и италианското издание на Vogue и може да се превърне в сериозен трамплин за кариерата на един от всички. Победителят ще бъде представен в секцията „Таланти” на Vogue.it, дрехите му ще се продават в онлайн бутика на италианското издание, освен това ще получи предложение за производство от Muuse и ще бъде звездата на рубриката „Дизайнер на месеца” на Muuse.com през февруари.


До 15 януари 2012 можете да подкрепите българската следа в конкурса и с това да помогнете на дизайнерите ни да достигнат до втория етап на състезанието. Според регламента първите 50 дизайнера, получили най-много читателски гласове, ще бъдат допуснати във втория етап. В него екипът на Vogue Talents начело със старшия моден редактор на списанието Сара Майно, ще избере 10-те проекта за финала. Крайното решение кой да бъде победителят отново ще бъде на читателите, които пак ще могат да гласуват за десетте финалиста онлайн. Гласуването става с Facebook профил на официалния сайт на конкурса, където можете да разгледате всички кандидатури по азбучен ред. Един от всички, дали своя вот, ще си спечели limited edition шал от някои от дизайнерите на Muuse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (5 votes cast)
Българската следа в конкурса за най-обещаващ дизайнер на Muuse и Vogue.it, 10.0 out of 10 based on 5 ratings

2 Comments

  1. Pingback: MUUSINGS: Battle of the nations - the next contestants are gearing up! | MUUSE

  2. Pingback: Battle of the nations - the next contestants are gearing up! | MUUSINGS

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>