1+1=3 – Алгебра за напреднали от Армани /видео/

От  |  1 коментар

Рекламният спот на модна къща Giorgio Armani за настъпващия бавно, но осезаемо пролетно-летен сезон, даде извънреден урок по стил и елегантност, като затвърди класическите закони, с които италианския дизайнер жoнглира вече почти четири деситилетия.

Верен на архитектурния силует и минимализма при конструиране на костюмите и саката си, както тези насочени към нежния пол, така и на тези ориентирани към мъжката му аудитория, Армани преодолява с лекота всякакви времеви граници и бариери. Италианецът представя колекция дрехи извън общоприетата „рамка“ за мода, съзадавайки класически произведения, които ако не вечни, спокойно бихме могли да наречем извън времето си.

Режисъорът на видеото Лука Гуаданино буквално изважда концепцията Armani от контекста на действителността и я пренася в един романтичен илюзерен свят, където е настъпило безвремие и където героите са отдадени единствено и само на елегантността и съблазънта.
Тази красива „игрa“ за .. трима, както разкрива сюжетът на лентата, е умело разгърната на фона на древния италиански град Кремона, сред запазените дворци и романтичния дух на едно отминало време.
Време, което Армани връща, преобразува и представя като бляскава действителност и обещаващо бъдеще.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
1+1=3 – Алгебра за напреднали от Армани /видео/, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

1 коментар

  1. the_wolvarin

    29.03.2012 at 20:23

    Честно казано съм леко разочарована. Не от дрехите естествено, те са страхотни, (както винаги, но това са лични пристрастия), музиката също е много добре подбрана, но играта на моделите и продължителността на видеото, ще се изразя нежно, не ми допаднаха. Не съм критик, затова не съм много сигурна дали сюжета при други обстоятелства би бил покоряващ, но слабото представление на моделите не успя да ме накара да се почувствам зашеметена, вдъхновена и искаща на всяка цена всичко, някак си нямаше жар… Или режисьори, продуценти и арт-директори не са си свършили работата до край и както в днешно време се случва подценяват аудиторията, или аз съм се нагледала на прекалено много “арт” неща и вече съм тотално облъчена и с изкривени усещания…но според мен не е второто. Наистина когато видях “Армани” очаквах повече, жалко дрехите са страхотни!

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>