Фантастичният Дейвид Бекъм за Fantastic Man

От  |  0 коментара

Тъй като сме силно некомпетентни никога не можем да се изкажем в споровете за футболните качества на Дейвид Бекъм. Но за модните сме категорични – има, има! Супермоделската страна на Бекъм се прояви за пореден път в едиториал и сесия за списание Fantastic Man, което завърна футболистa в родината му. Снимките са дело на Аласдер Маклелан и са направени в pie and mash ресторант в източен Лондон. Традиционното ястие pie and mash, което представлява пай с месо и картофено пюре, е любимо на футболиста и неговият народен привкус контрастира забележително със стайлинга в сесията. Малко повече и за самия стайлинг – на корицата Дейвид е в Lanvin, a в останалите кадри позира още в Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Cerutti и Dior. В самото интервю пък Бекъм загатва, че обмисля кариера в модата. Съпругата му Виктория, която вече е навътре в този бизнес, със сигурност би му била от помощ.
Бременната с първото момиче на двойката Виктория същевременно е и най-голямата фенка на модните изяви на мъжа си. „Дейвид изглежда невероятно за Fantastic Man от Аласдер Маклелан. Изглежда толкова добре!”, изчурулика Пош Спайс в Twitter профила си часове след излизането на корицата. Съгласни ли сте с нея?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Напишете коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>